Sider

14. aug. 2010

Katta ute av sekken, håp og verdivurdering

Da er det noen uker siden sist innlegg, men mye har jo hendt i mellomtiden.

Katta ute av sekken
Nå når "katta" er sluppet ut av den berømte sekken og jeg endelig har fått fortalt på jobb at jeg skal flytte til Kristiansand, kan jeg jo også slippe den bomben her... I disse dager er det noen ganger dessverre nødvendig å holde på hemmeligheter, særlig "online".

Men slik er det altså - min kjære kone har fått tilbud om ny jobb i Kristiansand, og hun har takket ja!

Det betyr, naturligvis, at jeg også må finne en eller annen løsning på å jobbe i Kristiansand.

Håp
Det er egentlig to ruter å ta; enten fortsette hos min nåværende arbeidsgiver, men skifte kontor - eller å finne en annen jobb i Sørlandsbyen... Begge ruter er under utforskning, for jeg har rett og slett ikke "råd" til å la noen muligheter gå fra meg. Jobbmarkedet for webfolk er ikke like bugnende av tilbud sørpå, som det er her i tigerbygda, men noen muligheter finnes og jeg er godt i gang med å se på dem. Noen av mulighetene gir grunn til håp, og bra er det!

Men med flytting kommer jo enda flere utfordringer; Vi må jo ha et sted å bo, så klart - så da blir det salg her og kjøp der, lån opp og ned (og både i mente og rente...). Mye styr i vente med andre ord.

Verdivurdering
Vi hadde besøk av ei hyggelig dame fra eiendomsmegleren Krogsveen hos oss i går ettermiddag, og det gikk jo passe bra. Hun virket veldig fornøyd med standarden på leiligheten og antydet at det kan være muligheter for å sprenge to-mill-grensen på pris, om vi er heldige. Vi har ikke fått den offisielle verdivurderingen enda, men etter antydningene å regne, håper vi den ligger på rundt 1,8mill. Om den skulle bli solgt for det, har vi egentlig en god slump med egenkapital å rutte med, så da er det muligheter for å "oppgradere" til et greit rekkehus eller noe slikt sørpå...

Dette blir spennende - kanskje litt i overkant spennende, men det ordner seg sikkert til slutt...

Jeg skal forsøke å oppdatere her med nyheter etterhvert som de ramler inn...